13.3.09

Mis on Kõuel uudist?

Kõue Külade Seltsi ajaveeb on uuenenud- kerides lehekülge alla, leiab siit kalendri, kust omakorda kõik tulevased Kõue Külade Seltsi üritused, millest suurem osa toimub Kõue Rahva Majas. Kui kalendri sissekannetes on midagi valesti, puudu või arusaamatut,tuleb võtta ühendust lähima külavanemaga ning asi ära klaarida. Hetkel oleme kalendrit täitnud ette paar nädalat, tähtsamaid üritusi paigutame ka kaugemasse aega.

Ürituste tihedusest võib järeldada, et kui igaühte siin ajaveebis peaks keegi kajastama, võtaks see kellelgi vabatahtlikul ilmselt kogu vaba aja, seega soovitame tulla ise kohale sobiva ürituse ajaks ning näha oma silmaga, mis toimub. Järgnev foto pärineb ühest teisipäevaõhtust, kus on kogunenud pendliklubi - omamoodi elitaarne ajaviide nendele, kes viitsivad endasse süveneda ning näha nähtamatut:

Siin toimus ka üle valla külavanemate ja muude kõvade tegijate ümarlaud, kokkuvõtet vaata Alansi veebist.

Kui Sul on mõni emotsioon seoses Kõue Rahva Majaga, ettepanek tulevaste ürituste või ajaveebi asjus, või oled teinud mõne foto, mida soovid teistega jagada, palun kasuta kommenteerimisvõimalust ning tee oma hääl kuuldavaks. Kohtume Kõue Rahva Majas!

No comments: