24.11.12

Tihe kultuuriprogramm sügisesel Kõul




Novembris on toimunud Kõuel mitu üritust, mis uudiskünnise ületavad. Filmiõhtul mis, mis tehti koostöös kino "Sõprusega", nägi kolmes kinosaalideks kohandatud toas filme New Yorgi kunstnikest, sealhulgas Triigi külaga juba paar head aastat seotud olnud filmitegija Mary Jordani vändatud teost "Jack Smith ja Atlantise hävitamine", mis on kaduviku hõlmast välja toonud ühe väga omapärase tüübi teod ja tegevused. Filmi juhatas sisse ja oli autoriga skaibi kaudu ühenduses Märten Kuningas.Nagu mõisale kohane, oli publikuks nii erksamad kriidid külavahelt kui Eesti parimad IT- ja finantsgurud. Vaata fotosid Kõue Külade Seltsi facebooki lehelt ja mõisa omalt.



 Mänguasjavahetus ja isadepäev mõisas oli vähemalt sama tore üritus, kui eelmine. Lapsed said vanade kannide asemele uued ja isad-emad veetsid aega vanu Eesti filme vaadates ja restos klassikalisi isadepäevatoite pugides. Vaata pilte ja loe reportaazi.


Kõue Rahva Majas toimus kohtumine keelemees Peeter Pälliga - keda huvitas, oli kohal, kel targemaid tegemisi, passis mujal. Vaata pilte.

Mis veel? Kõue Rahva Maja neljas sünnipäev toimub 1. detsembril kell 19.00. Lavale astub "Rivaal" ja "Üllatus". Näeme seal!

No comments: