27.1.10

Sihvkad ja bensiin(ivargad)



Kas need kaks asja koos tulevad Kõue kandi inimestele tuttavad ette?

Ööl vastu 28. jaanuari varastati Triigi külas maja hoovis seisnud autost ca. 20 liitrit bensiini. Tegu jäid meenutama tühi kütusepaak, rohekad laigud lumel ja hunnik päevalilleseemneid, mis olid ilmselt kütuse imemise käigus taskust välja kukkunud. Üles on võetud ka jälg, ca. 42 suuruse tossu oma.

See on juba teine kord sel talvel, kui kütusevargad tegutsevad, Paunastes said nad saagiks handsfree ekraani. Kõue kordnik on saanud eelmisest korrast kaks vihjet - keda nähti paagi ja voolikutega, keda külapeal varitsussõitu tegemas ja parkivate autode juures seisatamas.

Palun vihjeid ka öö vastu tänase kohta - kommentaaridena antud artikli juurde (tundlikku infot ei avaldata, kommentaarid läbivad enne avaldamist ülevaatamise.) Kogume piisavalt andmeid, et kurjategijad vahele võtta. Samas tasub olla valvel, ka kuuvalgetel tuisuöödel.

Hoiame kodukandi turavalise, hoides info liikuva!

1 comment:

Anonymous said...

Tere ja tore lugeda, et Kõuel usinalt jälitustöö käib. kahjuks aga ei ole mina sellest vargusest kuulnud ja tore oleks nüüd selle kohta avaldus saada, kuna isikud on meile teada ja kogun avaldusi tema vägitegude kohta, et asi kohtuni ja süüdistuseni jõuaks. Vastasel juhul on nii Teie kui meie töö puht ajaraisk.
Ootan ikka aktiivset infot.

Lugupidamisega,
veel teie valla piirkonnapolitseinik
Anu Metsaorg
536 34702