9.10.09

Kõue Koodi teine hooaeg alustab



Kõue Koodi plakati saab alljärgnevalt välja printida või sheerida iga Kõue ja lähiümbruskonna küla/puhta tarkuse austaja. Tegemisel olen kasutanud Andreamosaici, millega kokku miksinud seltsitegevusega seotud piltide arhiivi - sajad fotode pisipildid, mis pole veel ilmavalgust näinud.

Allakirjutaja ootaks sel hooajal mängima ka neid külasid, kes eelmisel aastal ei osalenud - eriti neid kantse, kust pärit kõvad volikogu kandidaadid - nende esmaseks tuleprooviks oleks oma küla või partei kolmeliikmelise võistkonna kokkuajamine ning oma teadmiste demonstratsioon - ehk on abi ka enda isiku ja seisukohtade tutvustamisel. Eriti äge oleks, kui sel, teisel hooajal astuksid üles ka teiste valdade võistkonnad - arvan, et Tuhalal ja Voosel poleks probleemi kolme taibu kokku ajamisel, iseasi oleks 9 kuud järjest kuu iga teisel pühapäeval Kõuele jõudmine.

Peale küla võistkondade võib elementaarselt osaleda ka muis konfiguratsioonides, tuletame meelde eelmisel aastal teadmisi näidanud eakate sõpruskonda "Hõbejuus".

Nii et, kui Sa värised vaid nii vähe, et rääkida ja käia jõuad, tule katsu vaimset rammu eelmise aasta võidukolmikuga (ja teistega):

1. Kõue Kõbusad
2. Aela Arukad
3. Triigi Valla Mõisnikud

Lõpuks üks pisipilt, mida soovija saab oma veebi aretada, viitega antud artiklile:

No comments: