28.9.09

Ära maha maga - KRÕÕDAD ALUSTAVAD!


Krõõdad alustavad uue hooajaga
ja kutsuvad kõiki naisi kaasa lööma!

2. oktoobril kell 19.00
Kõue Rahva Majas


Kes me oleme?
Kõue Krõõdad on naiste ühendus, kuhu võivad kuuluda kõik naised sõltumata elukohast, vanusest, sotsiaalsest positsioonist, töökohast, laste või lastelaste arvust. Kuskile kuulumine pole loomulikult kohustuslik, võib käia ka niisama uudistamas.

Mis me teeme?
Teeme, mis tahame. Jagame kogemusi ja küsime nõu targematelt. Ise otsustame, kas tahame kedagi esinema kutsuda, kuskile välja sõita, midagi kelleltki õppida või kogemusi vahetada. Näiteks möödunud hooajal tutvusime kevadise aiandusega, lõikasime õunapuid, maalisime kalosse, vahetasime hoidiste retsepte.

Kuidas me teeme?
Sõltuvalt teemast püüame leida spetsialiste, kes mingit teadmist või oskust saaks tulla edasi andma. Kui enda hulgast tarka ei leia, kutsume kaugemalt. Kui kellelgi tuleb hea mõte, teeme ära.

Miks me koos käime?
Tänapäeval võiks istuda internetiühendusega arvuti taha, saada sealt infot kõige ja kõigi kohta, käia foorumitest nõu küsimas, ennast kommentaariumides välja elamas ning õppida kokkama teleka vahendusel. Aga me oleme inimesed mitte endasse sulgunud robotid, me tahame näost näkku suhelda, saada vahetut elamust ning tunda rõõmu koos tegemisest. Me armastame oma isasid, poegi, vendi ja abikaasasid, kuid nad on ikkagi mehed ja kuidas ka ei püüaks, ei mõista nad meid kunagi nii nagu emad, tütred, õed, sõbrannad või Krõõdad.

Kus me kohtume?
Kõue Rahva Majas, kuid huvitavate pakkumiste korral pole välistatud ka muud põnevad kohad.

Millal?
Iga kuu esimesel reedel. Esimest korda kohtume reedel 2. oktoobril kell 19.00.

Kohtumiseni!

No comments: