12.2.09

Mõte...

Kahju on pidevalt vaadata valla kodu(ava)lehelt, et ühtegi üritust pole tulemas. Ometi on toimumas üsnagi palju põnevat. Olen aru saanud, et inimesed lööksid küll ettevõtmistes kaasa, kui vaid teaks.
Vaid Kõue Rahva Majas on laup., 14.veebr. kell 14 vadjalste päev, pühap., 15.veebr. kell 11 küladevahelise mälumängu KÕUE KOOD II mäng, teisipäeval, 17.veebr. kl.19 koguneb jälle pendliklubi, laup., 21.veebr. on järjekordne lastehommik, 20.veebr. kogunevad eakad oma üritusele, 27.veebr. kl. 19 naiste klubi KÕUE KRÕÕDAD, 28.veebr. hommikul tuleb oma üritusele KÕUE EMMED-ISSID (titad vanematega). Need on vaid suuremad ja igal kuul toimuvad klubilised ettevõtmised. Lisaks veel muid põnevaid üritusi.

Tegelikult on kujunenud Kõue Rahva Majast mõnus "salanõupidamiste" koht. Ju aitab kaasa rahustavalt hea aura, alati töötav jookide automaat ja mõnusalt neutraalne pind - pole see kellegi töökoht ega äriettevõte, siin on lihtsalt hea olla ja omavahel suhelda. Ja on tekkinud ka hulgaliselt häid mõtteid ja ideid.

Nii et - jätkuvalt ootab KÕUE RAHVA MAJA kõiki häid ja ilusate mõtetega inimesi.

Alguse juurde tagasi - kas siis tõesti keegi oskaja ei saaks sellega hakkama, et valla kodulehele otse saaks kirja panna, et tuleb see ja see üritus, et inimesed saaks teada ja kaasa lüüa?!

4 comments:

Juhan said...

Üldiselt on kyladeselts.blogspot.com uus valla mitteametlik kodulehekülg, nagu on uueks(vanaks) vallakeskuseks Kõu küla.

Juhan said...

Ja kui ma kunagi peaks google kalendri tööle saama, võib ju sama riputada Kõue.ee lehele, siis ei ole vaja kellelgi midagi sinna lisada, töötab ja näitab automaatselt. Kui ma kunagi selle tööle saan...

Monika said...

Juhani esimest kommentaari silmas pidades pean üles tunnistama, et valla lehel on üleskutse esitada kandidaate 2008 aasta tegude jms kohta. Mina esitasin Kõue Rahva Maja just selle põhjendusega, et sellest on juba nii väikese ajaga kujunenud tervet valda ühendav vaimukeskus :)

Juhan said...

Mina esitaksin Monika, sest ta on aktiivseim kommenteerija.