11.2.09

Kõue Krõõdad

27.veebruaril kell 19 - reede õhtu, kooli- ja tööpäeva ees pole, peremehed valvaku lapsi - ootame Kõue Rahva Majja perenaisi-pereemasid-noori-vanu-algajaid-kogemustega. Tegevust alustab Kõue valla naiste klubi KÕUE KRÕÕDAD. Ei maksa arvata, et see on vaid Kõue Külade Seltsi piirkonna ettevõtmine. Otse vastupidi, meie suhtleme siin nagunii väga tihedalt. Ootame just nimelt naisi kogu vallast!
Miks meil seda vaja on? Meid ühendavad ju samad asjad: pere, aed, lapsed, köögitarkused, hoidistamised, käsitööoskused, elukogemused ja majapidamisnipid. Kõik see päevakorda tulebki. Esimesel korral peame plaane, aga edaspidiseks on juba kokkuleppeid - saaksime kuulda uuemaid uudiseid taimede-seemnete ja aianduse maailmast, leivaküpsetamise õpiks ära, vitspunumise meister on silmapiiril, vahetaks omavahel taimi jne. jne. jne. Ja ikka peamine - saaks omavahel tuttavamaks ja tunneks, et koos oleme suurem jõud kui üksi.

Kui 27.veebruaril tuled, võta sõbranna ka kaasa. Joogimasin rahvamajas töötab endiselt hästi, aga lauale võta midagi põnevat kaasa. Vahva, kui see oleks ise tehtud.
Kohtumiseni 27.veebruaril kell 19 Kõue Rahva Majas!

No comments: