26.11.08

Kõue Rahva Maja - millega on tegu?



Jätame keerulise ja probleemiderohke, veninud, higi ja pisaraid kui ka palju rõõmu valmistanud ehitusloo mõneks teiseks korraks, tähtis on fakt: Kõue Rahva Maja on valmis! (ülemisel fotol veel mitte, see on aastast 2006.)

Asukoht Kõue külas (kunagine Kõue valla keskus), pontentsiaalne valla vaimne keskus tulevikus, palkmaja kivikatusega, allkorrusel raamatukoguruum, kaminaruum kööginurgaga ning saun, ülal praegu veel sektsioonideks jagamata saal. On soe ja kodune, valdavaks viimistlusmaterjaliks puit, kroonlühtrit laes ei ole, kulda-karda viimistluses kasutatud ei ole. Soovitame maja kasutada sussides või pehmetes jalatsites, kõrge kontsaga kingad võivad põrandad kiiresti auguliseks perforeerida.


Maja asub valla maal, kuid 50. aastaks Kõue Külade Seltsile kasutada. Krundil kiik, laululava vundament, võimalik võrkpalliplats, püstkoda veel joonisel.

Esialgu on võimalik üürida maja üritusteks, paarkümmend inimest peaks lahedalt ära mahutama, omamoodi mahutavuse prooviks kujunevad avamispeod 5. ja 6. novembril.
Esialgne maja ööpäeva üür on 2000 krooni, Kõue Külade Seltsi liikmetele 1000 krooni. Kuivi kaminapeerge ja halge tuleb esialgu omal kaasa võtta, seltsil sellist ressurssi hetkel pakkuda ei ole.

Kui on soov liituda Kõue Külade Seltsiga, palun täitke alljärgnev avaldus ning viige see tuttavale seltsi juhatuse liikmele.


AVALDUS

Soovin astuda Kõue Külade Seltsi täieõiguslikuks liikmeks.

Ees- ja perekonnanimi:
Sünniaeg:
Talu:
Küla:

Seltsi liikmemaks on juhatuse otsusel 200 krooni aastas.
a/a 221028469570, saaja Kõue Külade Selts

Seltsi liikmetel on õigus osaleda juhatuse valimistel, teha ettepanekuid külaelu arendamiseks ja võtta osa seltsi üritustest, üürida Kõue Rahva Maja soodustingimustel isiklikeks tähtpäevadeks või pidudeks.

Allkiri:
Kuupäev:


Samas tuletame kõikidele seltsi praegustele liikmetele meelde liikmemaksu tasumise vajadust.

No comments: