25.6.12

18. augusti Triigi küla/valla/mõisapäeva peaesineja on C-jam!

Vägev jaanituli Triigil peetud, tühi tunne südames. Mis edasi? Kannatama ei pea kaua, sest 18. augustil, kui suvi kõige ilusam, toimub järjekorras kaheksas Kõue Külade Seltsi küla/valla/mõisapäev Triigil (ega muud külad peale Kõue ei saagi valla päeva ja Nutu, Kossaste ning Aela mõisapäeva pidada, karjamõisapäeva siis viimaste karjamõisakülade puhul).

Mis on uut 18. augusti programmis? Avatud on Võtikmetsa lastetelk - tegu siis valla ühe tegusama majapidamisega, kus pakutakse nii öö- kui käsitöömaja.

Valja on kuulutatud raamatuesitlus, teemaks loomulikult Triigi mõis, hilisem asundus.

Kell 17.00 esitab Tallinna Keelpillikvartett Heino Elleri, kel käsil 125. sünniaastapäev, loomigut. Tegu on sellise korüfee, nagu Arvo Pärdi õpetajaga.

20.00 aga on kord peaesineja käes. See bänd on mänginud presidendi vastuvõtul, moeshowdel, lõhkunud sadu poognaid ja pannud neidude-daamide südameid värisema ja pisaraid purskama. Tegu on neljast mehepojast tsellodega koosneval kvartetil - C-Jam! Mõned stiilinäited:



Triigi küla/valla/mõisapäeva 18. augusti pilet maksab 10€, kui võtad kaasa omatehtud koogi/küpsetise, mis läheb võistlusele, saad sisse (1 inimene) 5€ tasudes.

No comments: