31.10.11

Lugeja küsib, Kõue vastab - mis vahet on projektidel "Kõuekad liikuma!" ja "Kõue liikuma!"



17.septembril toimus Kõue valla tervisepäev "Kõuekad liikuma!", organiseerijateks Sirje Saulep ja Tea Kotkas. Rahastas EL Sotsiaalfond - programm "Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2010-2011".
Kõue Külade Seltsi osa sellel tervisepäeval oli toitlustada matkalisi. Kõue Rahva Maja juures oli kontrollpunkt, kus organiseerijad osalisi registreerisid.
Hoopis teine ettevõtmine on projekt "Kõue liikuma!". Kuni 3.oktoobrini oli võimalus Innove kaudu taotleda eurorahasid tervislike ja spordiürituste jaoks vallas. Taotleda võisid ainult MTÜ-d, seetõttu oli taotleja Ardu Huvikeskus, kes selle vaevarikka tee ette võttis. Reeglite järgi peab selle projekti juures olema partner vald, vald ise taotleda ei saa.
Projektiga püüame saada lisaraha (võimalik saada 15000 eurot) Kõue valla spordi- jmt ürituste jaoks 2012-2013.aastal, sealhulgas talispordipäevad, Ardu Kirves, matkapäevad, suvine kergejõustikupäev, nõustamised, teabepäevad, loengud jne.
Et sellise projekti KIRJUTAMINE ja nõuetekohane kokkupanek on väga raske, otsustati projekti koostamine tellida asjatundjatelt (OÜ Projektiekspert), kellele ka selle töö eest vastavalt lepingule reservfondist Kõue Vallavalitsuse otsusel raha eraldati. Ardu Huvikeskus oli arve tasuja Projektieksperdile.
Kõikidele muretsejatele lohutuseks - ei ole Ardu Huvikeskus vallalt sentigi toetust oma tegevusele saanud. Oleme oma üritused läbi viinud ja viime ka edaspidi tasuta oma vaba aja ja entusiami abil.
Kui kellegi on veel küsimusi, võiks ju küsida otse asjaosalistelt. 
Osalege meie üritustel! Ilusat jätkuvat sügist!

No comments: