10.7.09

22.augusti plaanid

8.juuli õhtul panid Kõue Rahva Majja tulnud mõtlejad ( aitäh neile, kes leidsid võimaluse tihedate tööde juurest ära tulla ja valla suurürituse peale mõelda! ) kokku sellise päevakava 22.augustiks 2009.a. - KÕUE VALLA KÜLADE PÄEV (toimub seekord Kõue Kiigemäel):

algus kell 16
1. külade, seltside, kampade jt. tegijate tutvustus - iga kooslus saab aega ca 3 minutit, et enda tegemisi-toimetamisi kokkutulnutele tutvustada - kindlasti vaimukalt-humoorikalt-kostüümid, etendused jm lõbus värk. Teate ise küll!
2. Sõna saab vallavanem Andres Õis.
3. Kontsert Kõue Laulud. Oodatud on kõik solistid, sega-nais-mees-laste-noorte-eakate-külade koorid, ansamblid jm.kooslused, kes vähegi oskavad häält teha. Viisipidamine on iseasi... Aga - laulda tuleb neid laule, milles on sees sõna KÕUE! Esitada võib ka neid, mis ise olete loonud või ümber teinud.
Meie armastatud Habaja tantsurühm, kes on Kõue Rahva Maja alusmüüril ka tantsinud, võiks Kõue-tantsuga lavale tulla...?
4. ametliku osa lõpetamine, osalejate tunnustamine jne. Igasugu sõnavõtud...
5. Tants ja trall päikesetõusuni. Ansambel Rivaal. Lõke.

Mida veel?
- Lapsed võtke kindlasti kaasa - Kõue valla tulevik! Töötab lastetelk, vanemad saavad rahus pidutseda.
- Toimub küpsetiste ja kookide võistlus. Perenaised (miks ka mitte peremehed, - tütred ja -pojad) tulevad peole, kaasas ise tehtud küpsetis - magusad, soolased, põnevad, erinevad, kole head jne. Tulles too küpsetis kaasa, silt autori nimega juurde. Kui võib retsepti avalikustada, siis selle võiks ka lisada. Hindajad on meestest kokku pandud komisjon. Parimatele ja huvitavamatele auhinnad! Pärast söövad peolised kõik need hõrgutised koos ära.
- Kõue Rahva Majas on Ardu kodulooringi koostatud näitus.
- toimublaat, kuhu on müüma oodatud kõik Kõue vallas tegutsevad käsitöömeistrid, tootjad jt, kellel midagi teistele pakkuda on. See ei ole "kirbuturg".
- Üks tähtis asi veel: Kõue vald otsib oma tunnuslauset. Kui Sul on häid mõtteid, siis saada need meilile: info@koue.ee

Esialgu sai vist kõik kirja. Kui on häid mõtteid, andke teada - tiiu@ardukool.ee

3 comments:

Anonymous said...

Võib-olla oleks küpsetiste võistluse/konkursi puhul parem, kui autori nime asemel on mingi vaimukas märksõna või lihtsalt number. Nime puhul võib hindamine olla subjektiivsem. Edu!

Anonymous said...

Üks ettepanek tuleviku tarvis: Nii tegusal külaseltsil võiks ka oma lipp olla. Aitaks kindlasti kaasa "meie"-tunde süvenemisele.

Juhan said...

Lipp on tellimisel, kavandit näeb

http://kyladeselts.blogspot.com/2009/06/talgumetoodikast.html